“Creative Agency”

DMImagine nu funcționează pe principiul ”ce facem noi” ci credem în ”ce putem face pentru dumneavoastră”. Așa cum și numele  sugerează, noi ne imaginăm, gândim și proiectăm totul cu mult entuziasm pentru client. De la idei creative pana la gândire strategică, logistică și consultanță, indeplinim toate cerintele branding-ului, advertising-ului si digitalului cerut de noile trend-uri.

 

Branding

Creația dumneavoastră necesită o personalitate inedită. Fiecare parte din brand este importanta începând cu numele și logo-ul până la cum arată sau cum se aude. Noi nu lăsăm nimic ne-tratat.

Doriți să schimbați percepția asupra creației, o imagine mai puternică? Noi putem fi curierii loiali către identitatea dumneavoastră!

Digital

Schimbarea stă la baza acestei lumi, mai ales a celei digitale. Se spune că fiecărui om îi este frică de schimbare. Ei bine vă anunțăm că suntem pricepuți la tot ce îseamnă digital. Vă vom oferi strictul necesar pentru a vă ține brand-ul în linia întâi a lumii digitale.

Este simplu: De la website-uri și comerț online, SEO și promovare online, până la marketing și aplicații mobile. La noi, porțile către lumea digitală sunt larg deschise

Advertising

Totul a început cu o idee grozavă! Nu ne vom opri până nu am acoperit toate crevasele și până nu am construit toți masivii. Apoi ne vom asigura că vor triumfa online și offline.

De la un poster de 10 Metri până la o campanie multimedia integrată, fotografii și filmare, CGI și internet, ne vom asigura că materialele au vizitat toate locurile.

 

Conceptul de agenție creativă sau interactivă are la bază design-ul si producția digitală iar succesul este redat de o comunicare eficientă între mințile inspirate. Inspirația noastră o culegem din trend-urile în continuă schimbare și ne motivează să dezvoltăm punți între consumator și brand-uri. Termenul de business

Termenul “Fezabil” este esențial pentru un concept, o idee, un business. Acesta devine scopul nostru și toate eforturile depuse de echipa noastră vor orbita în jurul acestuia.